TMI Merja Lepomäki on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: merja@lavikko.fi.

Sivuston ja kaikkien sen osien (mukaan lukien foorumit) käyttöä koskevat käyttöehdot. Pelkästään tämän verkkosivuston käyttö edellyttää näiden käyttöehtojen tuntemista ja hyväksymistä.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat TMI Merja Lepomäki:lle tai kolmansille osapuolille, jotka ovat itse sijoittaneet sisällön tai joilta TMI Merja Lepomäki on hankkinut käyttöluvan.

Näiden materiaalien kopioiminen, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman TMI Merja Lepomäki:n kirjallista lupaa, paitsi ja vain siltä osin kuin pakottavassa laissa (kuten lainausoikeus) toisin määrätään, ellei tietty sisältö toisin määrää.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.