Saturn_XL-knit-QB-2530R9-3_900x
Saturn_XL black

Saturn XL

158,00 

Käsintehty Saturn on tanskalaisen Muudin ajattoman tyylikäs nahkalaukku, joka on neulojien keskuudessa noussut suosituksi ns. projektipussukaksi. Sylinterin muotoisessa laukussa on kantokahva, ja se pysyy jämäkästi pystyssä. Laukussa on kauniisti viimeistellyt yksityiskohdat, ja sen muotoilussa on erityisesti huomioitu neulojien ja käsityöntekijöiden tarpeet. Kaupungille tai neulekerhoon,  se sopii molempiin tarkoituksiin!

Laukun ulko- ja sisäpuolta kiertävät kätevät avoimet taskut, joissa voit säilyttää puikkoja, tarvikkeita ja saksia. Kannen sisäpuolella on vetoketjutasku pienemmille tarvikkeille.

Kansi suljetaan kahdella vetoketjulla ja nepparilla. Neuloessa lankakerät voivat olla laukun sisällä, jolloin langat kulkevat sujuvasti edessä olevasta aukosta. Nepparisulkimella langat saa erilleen kahdelle puolen, jolloin ne eivät sotkeudu.

  • Aitoa nahkaa, upea oranssinruskea Whisky-sävy tai musta
  • Korkeus 28 cm, halkaisija n. 21 cm
  • vuori polydrill-keinokuitua

Tanskalainen muud valmistaa funktionaalisia nahkatuotteita, jotka on suunniteltu kestämään aikaa. Vastuullisesti tuotetut aidot nahkatuotteet ovat valmistettu Intiassa.

Kuvaus

Tuotetunnus (SKU): saturn-xl Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , Brand: