Lady pipo

https://lavikko.fi/tuote/love-wool/

 

Tämän pipon ehdit illassa neuloa ja taas on uusi näyttävä pipo mäkeen tai hiihtoladulle. Itse mietin, että on ainakin hyvä pehmuste päässä, jos satun ladulla muksahtamaan….. niinkuin joskus pääsee käymään.

Varaa 10 mm:n sukkapuikot tai lyhyet pyöröpuikot.

Kerä Katian Love wool lankaa tai kaksi, jos haluat käänteellisen.

Luo pieneen päähän 40 tai isompaan 44 silmukkaa. Neulo 1 oikein 1 nurin resorineuletta pyöreänä 18-19 cm tai lähes kerä loppuun. Kavenna koko kerros 2 oikein yhteen niin, että oikea  silmukka on se, joka kaventaa eli nurja jää alle. Jos neulot käänteellistä pipoa, neulo käänteen verran enemmän, itse neuloin reilut 30cm ennen kavennuskerrosta.

Neulo kavennusten jälkeen kerros sileää neuletta ja kavenna taas koko kerros kaksi oikein yhteen. Katkaise lanka ja vedä se silmukoiden läpi. Päätä hyvin.