Islantilaisneule

Islantilaisneuleet, muutaman vuoden hittituotteet ovat tuoneet mukavasti pöhinää lankakauppoihin. Valittettavasti tuotanto ei ole alkuunkaan pysynyt perässä, mutta sehän on luonnollista, kun eihän niitä islanninlampaitakaan mitenkään mahdottomasti ole. Katsoin juuri, että vanhin toimittamaton tilaukseni on tehty syyskuussa 2020…. ei ihme, että näin jossain vaiheessa painajaisunen, jossa mahdottoman iso täysperävaunurekka alkoi purkaa liikkeeseen islanninvillalankoja ja koko rekallinen oli tulossa meille ja minä hätäännyin, että nuo ei mitenkään mahdu sisään liikkeeseen…  siihen sitten heräsin kauhuissani. ;D  Ärsyttävää, kun ei ole myytävää silloin, kun kauppa kävisi, mutta ei voi mitään, lankaa meille liikkeeille tulee vaan siitä yhdestä tuutista Ruotsin kautta. Varmaan moni olisi halunnut tilata suoraan Istexiltä, mutta se ei vaan ole mahdollista, eikä kyllä kätevääkään heidän kannalta. No, buumit tulee ja menee, kohta tulee jo seuraava! Muutoinhan yleisesti ottaen, ellei islanninvilloja lasketa, lankoja on meillä liikkeessä ollut koko ajan riittämiin, vain joistakin yksittäisistä väreistä on voinut olla hetken vajausta, mutta muuten meillä on ollut hyvä tilanne, kun kuulemma jossain vaiheessa lankahyllyt marketeissa olivat tyhjinä. Meillä ei missään vaiheessa ja senhän selittää se, kun on monelta toimittajalta laatuja, niin aina löytyy korvaava lanka. Monesta itseasiassa löytyy montakin vastaavaa. No, olen koko alkuvuoden rohkaissut asiakkaita omaan neulesuunnitteluun, kilpailuni muodossa #ekaomani, mutta aika nihkeää on ollut vastaanotto, aika suurella prosentilla tällä hetkellä osallistuja ovat 100,- lahjakortissa kiinni, ellei nyt yhtäkkiä tule iso osanotto!

Tässäkin taas yksi malliesimerkki monen valmiin ohjeen mallineuleen yhdistelmästä, ei tämä niin vaikeaa ole! Arvaat varmaan, mistä ohjeista näitä mallikertoja on napattu!