Lavikko muuttaa 1.11.21!

Pääsemme vihdoin tuplasti isompiin tiloihin ja onneksi vain muutaman metrin päähän samaan kauppakeskukseen!  Näin kaikki tietommekin pysyvät ennallaan. Olen monta tilaisuutta aikaisemmin järjestänyt tässä uudessa tilassa ja unelmoinut siitä pitkään, vihdoin uskalsin ottaa askeleen eteenpäin.   Ihanaa,  kun pystymme nyt paremmin laittamaan langat esille ja liikkeessä on väljempää. No, toivottavasti en ihan heti onnistu täyttämään tätäkin tilaa!  Neulekerhotkin aloitamme taas marraskuussa,  liikkeen alakerrassa on reilusti tilaa kerho- ja kurssitoimintaan. Ryhmien kahvituksetkin hoituvat siellä näppärästi. Vanhassa tilassamme oli hankalat kierreportaat alas, nyt pääsemme helpompia portaita tai tarvittaessa hissillä.

Ryhmien toivon etukäteen ilmoittavan tulostaan, jotta osaamme varautua kahvitukseen ja henkilökuntaan. Myös jotain extraa olen aina tarjonnut. Tässä teille mukava retkikohde, legendaarinen Porilainen ikivanha lankakauppa Lavikko! Tervetuloa toivottelee lankakauppias Merja kumppaneineen