Puserobuumi

Ilahduttavaa huomata, että yhä useampi aloittaa isomman puseroprojektin pienten asusteiden lomassa! Itse teen aina yhtä isompaa työtä ja siinä välissä muutaman pienen, kun alkaa tuntua yksitoikkoiselta. En minulla ainakaan riitä mielenkiintoa tylsän sileän puseron neulomiseen alusta loppuun yhtä kyytiä, miten kenelläkään??? Mutta ans olla, kun teet vaikka pipon välissä, niin taas maittaa tylsä sileä. Meilläpäin tämä Melissa Clulowin Gracious neule on saavuttanut suuren suosion ja on myös yksi omista suosikeistani. Malli on helppotekoinen ja käyttämämme lanka, Malabrigon sock, on aivan ihana neulottava. Kun vielä valitsee työvälineekseen ChiaoGoon Red lace pyöröpuikot, niin AVOT! Neulojan kehräyksen voi kuulla toiseen huoneeseen saakka, niin mielihyvää tuottavaa tekemistä se on. Sekin hyvä puoli tuossa neuleessa on, että koska lanka on ohut, myös puserosta tulee ohut ja kevyt, jota todellakin voi pitää sisätiloissa hikoilematta. Loppujen lopuksi vahvoja neulepuseroita voi aika harvoin käyttää. Monenlaisia väriyhdistelmiä nähneenä voin vain todeta, että värivalinnoissa ei voi mennä pieleen, jos valitsee omat lempparit, koska värialueet ovat suuria, niin puserosta ei saa levotonta, vaikka olisi mitä värejä vierekkäin. Laitan todisteena muutaman kuvan, räväkät, samanväriset ja tyylikkään väriyhdistelmän. Pusero neulotaan ylhäältä alas ja reilulla väljyydellä, niin siitä on helppo saada mieleinen. Jos et ole uskaltanut puseroita neuloa, niin tästä on hyvä aloittaa. Ja meiltä asiantuntijaliikkeiltä voi aina kysyä neuvoa, jos tulee kysyttävää!