Lankaähky

Joskus tuntuu siltä, että päässä pyörii ihan liikaa ideoita ja ajatuksia verrattuna siihen, miten vähän ehtii niitä toteuttamaan. Käsitöihin kuitenkin kuluu aina aikaa hieman enemmän, kuin omasta mielestä alunperin tuli ajateltua…. ihan joka päivä ei välttämättä ehti neuloa kerrostakaan, kun muu elämä ympärillä vaatii huomiota. Eikös olekin harmillista, kun juuri kun olet hyvässä vauhdissa uuden projektin kanssa, niin tulee vieraita joiden aikana ei viitsi neuloa tai itselle tulee joku välttämätön meno, jossa ei voi neuloa. Sellaiset ihmiset, jotka eivät itse tee käsitöitä eivät voi ymmärtää sitä,  pitääkö muka koko ajan tehdä jotain, eikö voi seurustella ja keskittyä vieraisiin, no voi, mutta joskus se on kieltämättä vaikeaa. Käsityöt ovat aina fiilispohjaista tekemistä ja jos ei ole oikealla tuulella, on ihan turha tehdä mitään.  Kiivain käsityöaika on juuri nyt päällä, me kaikki keksimme aina viittä vaille Joulua, että nuo sukat voisi neuloa pojalle ja tuon pipon tytölle jne. Ei niitä vaan voi tehdä ajoissa! Mukavia neulehetkiä ystävät ja muistakaa välillä nousta jaloittelemaan ja pyörittelemään käsiä, ettei tule tuntikausia kilisteltyä PUIKKOJA yhteen menoon!