Kivoja Kesälankoja!

Kylläpä on taas tullut paljon kivoja kesälankoja liikkeeseen! Erilaiset lankakakut jatkavat suosion harjalla, mutta nyt näyttää siltä, että kesä 2019 on myös täynnä kimallusta, niin monta kimaltavaa puuvillalankaa löytyy joka valmistajalta ja mikäs siinä, niistähän saa melko yksinkertaisilla malleilla näyttäviä neuleita, vaikka kesän juhliin. Me täällä puikot kuumina koitamme saada mallineuleita valmiiksi, koska valmis tuote on langan paras mainos. Varsinkin näistä kakkukeristä ei oikein näe, millainen lopputulos tulee olemaan, tosin, jos valitsee lempiväriensä mukaan, ei voi oikein erehtyäkään. Itse olen näistä uutuuslangoista tykästynyt Fair cotton craft lankaan, Orgaaninen puuvillalanka, josta saa näyttävää neuletta sen automaattisesti raidoittuvan väriliuun kanssa ja pehmeä lanka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Onneksi siitä on tulossa monta ohjetta kesän lehtiin, niin asiakkaatkin löytävät sen. Saas nähdä sitten syksyllä, että mikä olikaan kesän suosituin lanka!