Kuinka paljon on liikaa????

Joka armas vuosi, puhelen, että nyt pitää tilata maltillisesti uusia lankoja, kun tulee kesä ja kaupankäynti hiljenee. Jotkut neulojat jopa lopettavat käsityöt kesän ajaksi, mitä minä en voi ymmärtää…. onko mitään rentouttavampaa, kun neuloa laiturilla aaltojen liplatusta kuunnellen?? Ja kun tulee liian kuuma, voi polskauttaa veteen. Minusta tuntuu, että olen luovimmillani juuri silloin ja uusia malleja hiipii itsekseen päähän. Palatakseni otsikon aiheeseen, olen todennut, että nyt meillä on kesälankoja liikaa. On ihan mielettömästi siirrelty ja vaihdettu lankoja nurkasta toiseen, kun on yritetty uusia laatuja mahtumaan myymälään. EI TULE MITÄÄN, muutama laatu on vielä varastossa, kun ei mitenkään löyty mistään yhtään tilaa… voiko naapuriliikkeeseen siirtää jotain??? ;D  Niinhän se aina on, että tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä! Nostaisin tässä yhden kesän suosikkilankani ”framille” Silk degrade Katialta. Aivan mahtava lanka, puolet silkkiä ja puolet viskoosia. Kunhan ehtisin tehdä siitäkin langasta jotain, mutta ranne on vähän hidastanut tahtia. Tutustukaa ihmeessä tähän!  Muutoinkin tuntuu, että tälle kesälle on sattunut monta kivaa uutuuslankaa ja minä tietysti olen tilannut kaikki! (melkein) Katsotaan syksyllä, olenko onnistunut tartuttamaan tämän kesälankahulluuden asiakkaisiini, vai pursuaako liike vielä silloinkin niistä! Ja mihis sitten ne syksyn uutuudet survotaan??