Syksyn suosituin neulemalli

Olihan kesä! Heinäkuun kuumuus tainnutti vakavammankin neuloosin, paitsi minulla. Tikuttelin menemään syksyn malleja ihan urakalla.  Onnekseni pääsin viileään meriveteen aina, kun tuli liian hikiset oltavat. Kaupan puolesta nyt olisi hyvin voinut pitää liikkeen ovet vaikka koko heinäkuun kiinni ja juuri kukaan ei olisi huomannut mitään!!! Onneksi nyt on jo vilkastunut ja neulontabuumi päässyt vauhtiin. Suosituin syksyn mallimme on ollut poncho, jossa kahdella erilaisella kerällä saadaan tyylikäs lopputulos. Ponchopaketit ovat tulossa myös verkkokaupan puolelle, jahka ehditään. Tämä neule on kiva tehdä, se aloitetaan pääntiestä resorilla ja levennetään joka toisella kerroksella. Kun lankakerä on neulottu loppuun, niin vaihdetaan turkislanka ja neulotaan se loppuun ja siinä se!!  Tässä kuvassa on myös kiva kevyt patenttineuleinen alpakkapipo, sekin on ollut pidetty malli.