Puuvillaa kesäksi

Yleensä inspiraatio lähtee langasta, mutta tässä tapauksessa päässä kummitteli, Suuri Käsityö 5-6/15, lehdessä ollut malli. Aikeissa oli jo silloin toteuttaa se, mutta tahtoo noita ”to do” ideoita olla yli oman tarpeen. Enkä varmaan ole ainoa, jolla on sama vika. Tuo malli tuli heti mieleeni, kun hyllytin Katian Bombay:n uusia värejä. Ajattelin, että tämä sopii kuin nenä päähän, voi vaan laittaa menemään yhdellä langalla ja silti tulee raitainen lopputulos! Mahtavaa! Muutoinkin kiva malli tehdä, pyöreänä ja vähän vaihteluksi oikeaa ja nurjaa kerrosta, niin ei pääse pitkästyttämään. Reunukset halusin pisteeksi ii:n päälle vähän tummemmalla värillä. Ja tällainen sitten siitä tuli.

Ps. sen verran muutin ohjetta, että tein langankierrot vain kerran, paitsi pääntiessä kokeilin ohjeen mukaan.