Parannetaanko maailmaa silmukoilla?

Viime vuosina on on tullut paljon erilaisia hyväntekeväisyyskeräyksiä. Neulotaan Siskot -sukkia syöpään sairastuneille, virkataan mustekaloja keskosille, sukkia vangeille, asunnottomille, Romaniaan, lastenkoteihin ym. ja viimeisempinä Suomi 100 vuotta teemaan veteraani- ja lottasukkia, vuonna 2017 syntyville vauvoille sinivalkoisia sukkia/tossuja ja valkoisia nuttuja. Näistä vaihtoehdoista jokainen löytää varmasti itselleen sopivan projektin. Himoneulojilla kun tahtoo olla lähipiiri jo kyllästetty neuleilla, mutta kädet kaipaavat työtä.

Joskus asiakkaiden kesken pohdiskelemme minne kaikkialle voisi viedä neulomuksia ja yleensä vanhainkodit ja muut vanhustenhoitolaitokset, päiväkodit, neuvolat jne. ottavat mielellään vastaan neuleita, vaikkei olisi mitään isompaa kampanjaa meneillään. Meilläkin on laatikko- ja pussikaupalla monenlaisia neulomuksia odottamassa toimituksia eteenpäin, kunhan niitä on koossa riittävä määrä.

No, parannetaanko silmukolla maailmaa? Tottakai! Kaikissa silmukoissa on lähimmäisenrakkautta ja välittämistä mukana, neuloja miettii tehdessään saajaa, kukahan hän on ja saadaanko lahjoituksella jollekin hyvä mieli. Kaikki me osapuolet, jotka olemme osallisina, saamme hyvän mielen ja loppujen lopuksi aika pienellä vaivalla. Jatketaan samaan malliin, RAKKAUREST KUTOMISEE JA TOISTE VÄLITTÄMISEE!